A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги громадян!

Дата: 26.09.2018 14:28
Кількість переглядів: 700

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту містобудівної документації для врахування громадських інтересів  під час розроблення детального плану території.

        «На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та згідно рішення XVIII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання Мереф’янської міської ради від 05 березня 2018 року «Про розроблення детального плану території обмеженої пл..Шевченка, об’єктами громадської забудови по пл..Шевченка, садибною забудовою по вул. Погребняка Якима та по вул..Мірошниченка в м.Мерефа Харківського району, Харківській області»,  розроблено детальний план території (далі - ДПТ) Детальний план території, обмеженої  пл..Шевченка, об’єктами громадської забудови по пл..Шевченка, садибною забудовою по вул. Погребняка Якима та по вул..Мірошниченка в м.Мерефа Харківського району, Харківській області.

               ДПТ уточнює положення генерального плану м. Мерефа, розробленого проектним інститутом «Харківпроект» у 1978році, та визначає планувальну організацію і розвиток території.

Площа ДПТ становить 1,0 га.

Проектом передбачено розміщення забудови на вільній території, відокремленій  від вулиць  червоними лініями, визначеними даним Детальним планом території.

Основний вид використання території – громадська забудова.

Ділянка у вигляді багатокутника, планування якої здійснюється в процесі розроблення даного детального плану, знаходиться у північно-західній частині  міста Мерефа. Дана територія розташована в межах населеного пункту, передбачається її використання під громадську забудову. Для будівництва  об’єктів громадського  призначення  планується передбачити територію площею 0,615га, з яких:

  • Для будівництва та обслуговування амбулаторії загальної практики сімейної медицини, земельна ділянка №1 на аркуші 3 графічної частини, площею 0,34га (відповідно до вимог додатку Е-4  ДБН Б.2.2-12:2018 не менше 0,3га).
  • Для обслуговування   об’єкту громадського призначення культової споруди – православного храму (церкви), земельна ділянка №2   на аркуші 3 графічної частини, площею 0,125га.
  • Для реконструкції та обслуговування   об’єкту громадського призначення (торгівельного, адміністративного, тощо), земельна ділянка №3   на аркуші 3 графічної частини, площею 0,11га.
  • Для реконструкції та обслуговування   об’єкту громадського призначення (торгівельного, адміністративного, тощо), земельна ділянка №4   на аркуші 3 графічної частини, площею 0,04га.

Для обслуговування трансформаторної підстанції земельна ділянка №5   на аркуші 3 графічної частини, площею 0,004га.

Територію  площею 0,09 га планується озеленити, створивши сквер. Таким чином, площа озеленених територій у проектованому районі збільшиться з 0,29га (існуючий стан) до 0,38га (проектний стан). Площа земель вулично-дорожньої мережі не змінюється і складає 0,2га існуючих вулиць, площа проектованих під’їзних шляхів складає 0,05га, площа території під автостоянкою за межами територій проектованих об’єктів складає 0,1га. Таким чином, домінуючою (переважною) функцією зазначеної території є громадська.

Замовником  розроблення детального плану території  виступає Виконавчий комітет  Мереф’янської  міської  ради.

Розробник  ДПТ -   проектною організацією  ПП «ДОМІНІОН ХАРКІВ» Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин , капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю Трушковська О.І.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації можливо з 24 вересня по 24 жовтня 2018 року, під час його прилюдного експонування,  в робочі дні з 10.00 до 14.00 години (відділ містобудування, архітектури, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю в приміщенні Мереф’янської міської ради за адресою вул. Дніпропетровська, 213, м. Мерефа)  та на офіційному веб - сайті  Мереф’янської міської ради: merefa-gor@ukr.net.

 

________________________________

Фото без описуУ розділі "Архітектура, містобудування, земельні відносини", у вкладці "До обговорення" Ви можете більш детально ознайомитись з проектом містобудівної документації

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень