A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Система припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла

Дата: 01.10.2018 10:59
Кількість переглядів: 762

Впровадження системи припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла в приміщенні КЗ "Мереф’янський ліцей імені Героя Радянського Союзу В.П. Мірошниченка" забезпечує постійний обмін повітря та водночас знижує споживання енергії для опалення.

Фото без опису

Систему припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла встановлено у 16 класах та приміщенні актової зали Мереф’янського ліцею імені Героя Радянського Союзу В.П. Мірошниченка (площа кожного класу становить приблизно 60 м2, кількість дітей в класі – 25-30 чол., площа актової зали – 140 м2).

Фото без опису

 

Тепле повітря з приміщення закладу проходить через очищувальний фільтр, надходить в рекуператор і, передавши йому більшу частину тепла, видаляється за допомогою витяжного вентилятора. Холодне повітря, проходячи через очищувальний фільтр, надходить в рекуператор і, отримавши тепло від повітря, що видаляється, потрапляє у приміщення за допомогою припливного вентилятора.

Фото без опису

Високоефективні рекуператори знижують споживання енергії для опалення. Сучасні припливно-витяжні установки можуть більше 90% тепла вихідного повітря залишати в будівлі. Постійний обмін повітря помітно знижує концентрацію бактерій, пилу та інших шкідливих речовин в оточуючому середовищі та підвищує комфорт і якість під час навчання та проведення дозвілля. Як наслідок – зниження рівня захворюваності серед учнів, педагогів та відвідувачів закладу.

Реалізація проекту стала можливою завдяки програми підтримки місцевого самоврядування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) – «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень