A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Виховуємо патріотів

Дата: 06.10.2018 16:21
Кількість переглядів: 902

Сьогодні, 6 жовтня, в м. Мерефа, на території колишнього цеглового заводу була проведена районна військово-спортивна гра. Захід було організовано громадською організацією «Військово-спортивний клуб «Скорпіон»» за підтримки Мереф’янської міської ради, Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби надзвичайних ситуацій України, Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід було організовано з метою формування психологічної та фізичної готовності молоді до виконання громадянського і конституційного обов’язку, підвищення престижу і розвиток мотивації молоді до державної та військової служби.

На початку дійства усіх присутніх привітав начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека та керівник громадської організації «Військово-спортивний клуб «Скорпіон»» – Володимир Левін.

У грі взяли участь понад 100 дітей з Харківського району, більшість з яких займаються в секціях військово-спортивних багатоборств та у військово-спортивному клубі «Скорпіон». Учасники були поділені на команди, кожна з яких відпрацьовувала навички за певними напрямками: знайомство з будовою стрілецької зброї, відпрацювання навичок стрільби, кидання гранат, розмінування місцевості, користування протигазом, пошук людини за допомогою службово-пошукової собаки.

Крім того, під час військово-тактичної гри – страйкбол, на місцевості з укриттями, команди мали змогу поринути у справжню бойову атмосферу.

Обов’язковим атрибутом цього заходу була польова каша. Смачний обід для учасників заходу організувала Мереф’янська міська рада.

Учасники залишились задоволені та висловили щирі слова вдячності організаторам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень