A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг з профілактики професійного вигорання

Дата: 08.10.2018 13:01
Кількість переглядів: 1521

3 жовтня 2018 року фахівець із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім'ї Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради Ольга Дядченко взяла участь у тренінгу «Методи діагностування і профілактики професійного вигорання та забезпечення сталої стресостійкості працівників соціальної сфери». Захід відбувся за участі Харківської обласної державної адміністрації та громадської організації «Інститут соціальної політики регіону» в межах проекту Німецького Товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Підтримка українських регіонів у зв'язку зі збільшенням кількості ВПО».

Учасники тренінгу розібрались в емоційній складовій професії «людина-людина» та у її впливі на працездатність та життя загалом, ознайомились із методикою діагностування професійного вигорання та оцінкою його ступеня, а також практично відпрацювали набуті знання. Крім того, учасники визначали особисті кордони та зони контролю і впливу соціальних працівників, розглянувши практично-теоретичні засади. Слухачі змогли навчитись технікам емоційного відновлення, ознайомились із дієвими кейсами та інструментами для профілактики професійного вигорання і посилення стресостійкості та ефективності роботи.

Закінчився тренінг вправою «Кінопроба», направленою на розвиток почуття особистої значимості, де кожен учасник розповів про своє досягнення в житті, розпочавши із фрази «Я не хочу хвалитися, але…». Підбивши підсумки, кожен учасник отримав сертифікат про успішне проходження тренінгу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень