A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

На конференції «БізнЕС разом: як вийти на європейський ринок» були розглянуті ключові питання для розвитку підприємницької діяльності

Дата: 08.10.2018 16:05
Кількість переглядів: 979

Можливості співробітництва та підтримка, яку пропонує Європейський Союз (ЄС) місцевому бізнесу, шляхи виходу на міжнародні ринки, можливості отримання фінансових ресурсів і зміцнення підприємницьких умінь і навичок, а також конкретні кроки щодо поліпшення бізнес-клімату в Україні – про все це та багато іншого дізналися учасники бізнес-конференції, яка відбулась 5 жовтня у м. Харків. Захід було організовано представництвом ЄС в Україні у співпраці з бізнес-порталом Delo.UA в рамках спеціального проекту «Бізнес разом» за підтримки ініціативи «EU4Business».

У конференції взяв участь і заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Дмитро Микиша.

Зустріч з представниками бізнесу складалася з чотирьох панельних дискусій, на яких учасники отримали корисні поради від українських експортерів: що, куди і як експортувати, яким вимогам повинні відповідати українські товари для експорту, де знайти кошти на розвиток експорту, тощо.

Крім того, Дмитро Микиша обговорював з учасниками конференції питання щодо ролі органів місцевого самоврядування (ОМС) у розвитку малих та середніх підприємств громади, а також особливості відносин ОМС, місцевого бізнесу та ініціатив ЄС в контексті загального економічного розвитку громади та України в цілому.

Захід закінчилася практичним діалогом між гостями та спікерами стосовно найбільш актуальних питаннь для розвитку українського бізнесу.

__________

Ініціатива Європейського Союзу «EU4Business» є загальною ініціативою, що охоплює всю діяльність ЄС, спрямовану на підтримку малих та середніх підприємств в Україні та інших країнах Східного партнерства.

Малі та середні підприємства в регіоні Східного партнерства ЄС мають потенціал для створення робочих місць та прискорення економічного зростання. Однак перешкоди, такі як обмежений доступ до фінансування, обтяжливе законодавство та труднощі у виході на нові ринки, стримують їхній прогрес. Ініціатива Європейського Союзу «EU4Business» ламає ці бар'єри за допомогою фінансування, підтримки та навчання, щоб допомогти малим підприємствам повністю реалізувати свій потенціал. Підтримка в рамках ініціативи «EU4Business» надається спільно з іншими організаціями, такими як Європейський банк реконструкції та розвитку і Європейський інвестиційний банк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень