A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Невдовзі розпочинає своє функціонування Денний центр перебування для дітей

Дата: 09.10.2018 15:04
Кількість переглядів: 888

5 жовтня 2018 року у приміщенні актової зали Мереф’янської міської ради відбулася зустріч громадськості із представниками благодійного фонду «Майбутність і Надія» та громадської спілки «Центр підтримки громадської ініціативи «Розвиток».

Основною метою благодійного фонду «Майбутність і Надія» є об’єднання зусиль небайдужих людей в наданні допомоги тим, хто знаходиться в скрутних життєвих обставинах, задля морального і духовного відновлення особистості.

На даному заході представники організацій інформували про свою діяльність та діяльність Денного центру перебування для дітей (далі – Центр). У зазначеному Центрі діти шкільного віку можуть отримати безкоштовну психологічну підтримку, педагогічну допомогу у вивченні математики, української, російської та англійської мов, отримати соціальні навички з домогосподарства. Під час його відвідування діти матимуть нагоду пограти в розвиваючі ігри, переглянути мультфільми, що сприяють духовному вихованню дітей, попити чай зі смаколиками. До Центру можуть завітати разом з дітьми й батьки і бути присутні під час проходження занять. В майбутньому Центром передбачається проведення занять і для дорослих, таких, як фінансова грамотність, планування сімейного бюджету, ведення домашнього господарства.

Денний центр перебування для дітей розпочинає своє функціонування з 10 жовтня 2018 року за адресою м.Мерефа, вул. Дніпровська, 279. Заняття відбуватимуться кожну середу з 15.00 до 19.00.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень