A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У м. Полтава відбувся перший семінар з муніципального енергетичного менеджменту

Дата: 12.10.2018 09:06
Кількість переглядів: 769

8-9 жовтня у м. Полтава відбувся перший семінар з муніципального енергетичного менеджменту в рамках ініціативи «Підтримка енергетичного менеджменту в об’єднаних громадах», яка впроваджується «U-LEAD з Європою» спільно з проектом «Енергоефективність у громадах ІІ».

У семінарі, який проходив у Полтавському центрі розвитку місцевого самоврядування (ЦРМС), взяли участь і представники Мереф’янської міської ради: перший заступник Мереф’янського міського голови Вадим Зибнєв та спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Олена Броварник.

Захід було присвячено основам муніципального енергетичного менеджменту, практичним порадам з енергетичного моніторингу в муніципальних будівлях та розбудові потенціалу для створення систем енергоменеджменту в ОТГ.

Під час семінару всі учасники ділилися досвідом з впровадження енергоефективних заходів та енергетичного моніторингу. Олена Броварник також презентувала учасникам результати інвентаризації будівель комунальної власності та їх потенціали в енергозбереженні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень