Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Навчаємо основам безпеки життєдіяльності змалку

Дата: 23.10.2018 13:14
Кількість переглядів: 714

В мереф’янській громаді вже змалку навчають дітей правилам поводження в надзвичайних ситуаціях та основам правил безпеки життєдіяльності в цілому.

Інформаційно-роз’яснювальний захід з теми «Класифікація надзвичайних ситуацій та порядок дій населення за сигналом «Хімічна тривога»» нещодавно відбувся у дитячому садку №4, який провели спеціалісти виконкому Дмитро Волков та ЛюдмилаФедотова.

Для малечі була підготовлена цікава розповідь про види надзвичайних ситуацій, а також навчальний фільм щодо класифікації та причин виникнення надзвичайних ситуацій. Крім того, спеціалісти наочно продемонстрували, як застосовувати засоби індивідуального захисту, які можуть допомогти відвернути або зменшити дію шкідливих і небезпечних виробничих чинників, а також захистити шкіру та органи дихання від отруйних та бактеріологічних речовин, радіоактивного пилу, тощо.

Вихованці дитячого садку були дуже зацікавлені новою для них темою, уважно слухали спеціалістів і задавали їм безліч питань стосовно побаченого і почутого.

Для кращого сприйняття матеріалу дітям подарували книжку-розмальовку «Наші рятувальники» від навчально-методичного центру Цивільного Захисту м. Харків.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень