A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 23.10.2018 13:59
Кількість переглядів: 732

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту містобудівної документації для врахування громадських інтересів  під час розроблення детального плану території

«На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та згідно рішення IIІ сесії VIІІ скликання Мереф’янської міської ради від 17  жовтня  2018 року «Про розроблення детального плану території обмеженої Ломоносова, межею м. Мерефа та річкою Мерефа в м. Мерефа Харківського району Харківської області для нового будівництва наземної фотогальванічної електростанції потужністю 3,9 Мвт.», розроблено детальний план території (далі – ДПТ)  Детальний план території обмеженої вул. Ломоносова, межею м. Мерефа та річкою Мерефа в м. Мерефа Харківського району Харківської області для нового будівництва наземної фотогальванічної електростанції потужністю 3,9 Мвт.

ДПТ уточнює положення генерального плану м. Мерефа, розробленого проектним інститутом «Харківпроект» у 1978 році, та визначає планувальну організацію і розвиток території. Генеральним планом міста  дана територія призначалася для розташування стадіону.

Площа ДПТ становить 15,72 га.

Проектом передбачено розміщення нового будівництва наземної фотогальванічної електростанції потужністю 3,9 МВт в м. Мерефа Харківська область на вільній території, відокремленій від вулиць червоними лініями, визначеними даним Детальним планом території.

Основний вид використання території – промислова забудова.

ДПТ передбачено використання земельної ділянки для встановлення сонячних  модулів  батарей  електростанції, влаштування  інвентарних станцій,  адміністративно – побутового  корпусу, огорожі  з освітленням по периметру, проїздів (розворотних майданчиків, технологічних площадок) та підходів для технологічного обслуговування модулів.

Основний заїзд та пішохідні підходи на територію сонячної електростанції передбачаються з західної сторони по існуючих та проектних дорогах. Детальним планом пропонується влаштувати під’їзд на територію електростанції з вул. Українська м. Мерефа.  Заїзд і виїзд та пішохідні підходи на територію сонячної електростанції організовуються через ворота та контрольно-пропускні пункти.

Для обслуговування території та встановлення сонячних модулів проектом передбачається влаштування проїздів з розворот ними площадками по території самої станції. Для  забезпечення нормативного  поздовжнього  ухилу проїздів  по ділянці, забезпечення водовідведення дощових і талих вод в понижені місця рельєфу, передбачається планування території з застосуванням  відповідних типів покриттів проїздів.

Схемою генерального плану об’єкту передбачається планування території з розташуванням сонячних модулів з південною орієнтацією.

У зв’язку з необхідністю підключення станції до ПС 35/6 кВ «Мерефа» буде прокладено земельним способом кабель з урахуванням усіх нормативних та будівельних норм.

Замовником  розроблення детального плану території  виступає Мереф’янська  міська  рада .

Розробник ДПТ – проектна організація  ПП «ГРАДПЛАНПРОЕКТ». Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно – будівельного контролю Трушковська О.І.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації можливо з 22 жовтня по 22 листопада 2018 року, під час його прилюдного експонування, в робочі дні з 10.00 до 14.00 години (відділ містобудування, архітектури, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю в приміщенні Мереф’янської міської ради за адресою вул. Дніпропетровська, 213, м. Мерефа)  та на офіційному веб-сайті  Мереф’янської міської ради: merefa.org.gov.ua.

У розділі "Архітектура, містобудування, земельні відносини", у вкладці "До обговорення" Ви можете більш детально ознайомитись з проектом містобудівної документації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень