A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Заміна вікон та дверей у Мереф`янській загальноосвітній школі I-III ступенів № 6 Харківської районної ради Харківської області на енергозберігаючі

Дата: 07.11.2018 17:39
Кількість переглядів: 691

 

Назва міні-проекту

«Заміна вікон та дверей в Мереф’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 Харківської районної ради Харківської області на енергозберігаючі»

Пріоритет Конкурсу проектів

Поліпшення стану матеріально-технічної бази закладу освіти

Територіальне охоплення міні-проекту (село, селище, місто)

Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, 87

Прізвище, ім’я, по-батькові керівника міні-проекту

Рижкова Тамара Степанівна

Загальний бюджет міні-проекту - 198,800 грн.

У зв'язку з проведенням великої методичної роботи, участю учнів в багатьох районних та обласних експериментах, підготовкою переможців МАН, шкільних предметних олімпіад, учнівських та учительських конкурсів школа потребує належного матеріально-технічного стану, але в надзвичайно плачевному стані знаходились вікна та двері. які експлуатуються понад 80 років і прийшли у стовідсоткову непридатність. Обладнання не тільки не відповідало нормам, а й знаходилось в плачевно-застарілому вигляді.

          Батьки учнів, проявивши свою небайдужість до школи та її стану, створили ініціативну групу та заручившись підтримкою місцевої влади запропонували провести заміну вікон та дверей.

Цільова група

Учні та дорослі, які навчаються в приміщенні школи:

–учасники різноманітних Всеукраїнських, обласних, районних, міських конкурсів, переможці районних і обласних предметних олімпіад, конкурсів, турнірів.

Мета і завдання міні-проекту

Мета міні-проекту: забезпечення комфортних умов для навчання і розвитку дітей Мереф’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Харківської районної ради Харківської області, а також впровадження енергозберігаючих технологій шляхом заміни вікон та дверей на металопластикові. Проектом охоплено понад 800 осіб, серед яких доросле покоління та його учні.

Завдання міні-проекту:

– впровадити енергозберігаючі технології;

– покращити матеріально-технічний стан закладу;

– створити комфортні умови для учнів і педагогічного колективу Мереф’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Харківської районної ради Харківської області.

Результати міні-проекту

Створені умови надають змогу всім учням та працівникам Мереф’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Харківської районної ради Харківської області добре вчитися та розвивати свої здібності у комфортних умовах, а вчителям належним чином займатися дітьми не відволікаючись на створення належних умов.

Заміна вікон та дверей дозволила впровадити енергозберігаючі технології, покращити естетичний вигляд шкільного приміщення. Як результат, при спільному вирішенні проблеми, буде досягнуто вирішення двох значущих аспектів у роботі школи:

  • впровадження енергозберігаючих технологій;
  •  забезпечення комфортних умов для учнів у розвитку свого навчання та здібностей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень