A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Презентація результатів роботи громадських ініціатив

Дата: 16.11.2018 13:12
Кількість переглядів: 607

15 листопада в прес-центрі «Накипело» відбулась презентація результатів роботи громадських ініціатив в об'єднаних територіальних громадах Харківської області.

Члени молодіжної ініціативної групи Мереф’янської ОТГ, на чолі з Веронікою Пилипенко, презентували на заході свою ініціативу – фестиваль неординарних видів спорту «Motion Fest», який відбувся 22 вересня 2018 року на стадіоні «Авангард».

Ініціативу було реалізовано за підтримки Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради, експертної підтримки Віталія Філенко та проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Після презентації учасники заходу відвідали Антикафе 7/9, де відбулась зустріч з Владиславом Павловим - керівником франшизи Антикафе 7/9. Під час екскурсії по закладу Владислав розповів про ідею створення антикафе, організацію діяльності, та дав відповіді на запитання учасників. Зустріч видалась інформативною, цікавою та корисною.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень