A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф'яни відзначили День гідності та Свободи!

Дата: 19.11.2018 14:04
Кількість переглядів: 614

21 листопада в Україні відзначають День гідності та Свободи. Цю дату встановили з метою збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХI століття. А також в цей день вся Україна віддає належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

До Дня Гідності та Свободи у приміщенні Мереф’янського міського будинку культури 17 листопада відбувся урочистий  захід- «За волю! За свободу! За народ!».

Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття.

Нажаль і сьогодні на нашій землі неспокійно. Всі ми важко переживаємо те, що зараз відбувається на Сході.

Ніхто й не міг навіть уявити, що ми будемо боятися за життя наших близьких, молитися за мир та мріяти, щоб скоріше закінчилася війна.

Пісні, хореографічні постановки, фотосвітлини  та відеоролики – всі дійства які відбувалися на сцені будинку культури були пронизані подіями та спогадами тих страшних часів. Загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

Не дивлячись на таке сумне минуле  все ж таки потрібно вірити у світле майбутнє. Для підняття оптимізму та привнесення в життя позитиву на захід було запрошено чудовий гурт «БеZМеЖ»  Луганської обласної  філармонії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень