A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відкриття реалізованих проектів-переможців конкурсу «Разом в майбутнє»

Дата: 20.11.2018 11:37
Кількість переглядів: 1030

Вчора, 19 листопада, до Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади завітала Людмила Петрівна Немикіна, заступник голови конкурсного комітету, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету.

Людмила Петрівна перевірила проекти-переможці обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє», реалізовані Мереф’янською громадою у 2018 році та урочисто вручила авторам проектів сертифікати переможців.

Нагадаємо, що у цьому році переможцями стали 5 проектів.

Три з них спрямовані на дозвіл та розвиток дітей: «Комфортні осередки дозвілля – запорука гармонійного розвитку особистості» –  проект реалізовано у Мереф’янському ДНЗ (ясла-садок) №3 у селещі Селекційне, де встановлено нові павільйони  та створено сучасний фізкультурно-ігровий комплекс для малечі; «Через терни до зірок» – чудова галерея «Всесвіт і Сонячна система» яка розташувалась у Медичному ліцею і є часткою впровадження проекту Нової Української школи; облаштування скейт-парку на території  Мереф’янської ЗОШ № 6.

Крім того було реалізовано проект у нагірній частині міста Мерефи, який стосується безпеки мешканців  – «Безпечними сходами – разом у майбутнє».

Завдяки децентралізації та створенню Мереф’янської ОТГ у мешканців сіл, які увійшли до складу  об’єднаної громади, також з’явилася змога сприяти розвитку та розбудові свого населеного пункту. Реалізація п'ятого проекту «Створення культурно-розважального осередку «Світлиця» в с. Кринички Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади» є одним із успішних прикладів. Враховуючи той факт, що капітальний ремонт приміщення обходився в значну суму, даним  проектом було передбачено виконання тільки зовнішніх робіт. Та активні мешканці с. Кринички на цьому не зупинилися. Аби завершити те, що почали, вони подались на конкурс «Бюджет участі» і стали переможцями з проектом внутрішнього ремонту та облаштування «Світлиці».

Ми щиро вітаємо всіх авторів проектів-переможців із завершальним етапом конкурсу.

В свою чергу автори проектів дуже вдячні представникам Мереф'янської міської ради на чолі з міським головою Веніаміном Івановичем Сітовим, які на кожному етапі допомагали в реалізації запланованих заходів. А також особлива подяка Харківській обласній раді на чолі з Сергієм Івановичем Черновим, за можливість втілення важливих для громади проектів в життя.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень