A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Презентація фестивалю «MOTION FEST» на "Маркеті ідей"

Дата: 22.11.2018 11:29
Кількість переглядів: 636

20 листопада, стартувала друга сесія Школи місцевого самоврядування DESPRO-2018.

Так, в перший день навчання більше 110 представників громад України стали учасниками «Маркету ідей». Випускники та тренери попередніх Шкіл виступали в ролі «продавців» власної ідеї, а учасники Школи-2018 – «покупцями». Варто зауважити, що однію із «продавців» була Вероніка Пилипенко, спеціаліст відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності, яка успішно пройшла навчання у минулорічній Школі DESPRO-2017.

Вероніка виставила на «продаж» молодіжну ініціативу – Фестиваль неординарних видів спорту «MOTION FEST», який відбувся в Мереф’янській громаді 22 вересня цього року.

«Я бачу, що в цьому році Школа стала ще сильнішою, вона проводила жорсткий відбір учасників «Маркету ідей», і дуже приємно, що наша молодіжна ініціатива пройшла. Я пишаюсь тим, що більшість учасників Школи вподобали наш Фестиваль та заначили, що вони також хочуть провести у себе в громаді подібний захід», - поділилась враженнями Вероніка Пилипенко.

Швейцарсько-український проект підтримки децентралізації в Україні DESPRO створює для умови не тільки для обміну знаннями та досвідом, а й для обміну ідеями та шляхами їх реалізації.
Протягом чотириденного тренінг-марафону учасники Школи мають можливість ознайомитись із актуальними темами місцевого самоврядування, покращити навички креативного мислення та налагодити міжмуніципальний зв’язок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень