A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Жінки лідери: гендерний аспект

Дата: 29.11.2018 10:04
Кількість переглядів: 678

Днями, співробітниця Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Тетяна Бондаренко взяла участь у тренінгу «Студія жіночого лідерства», що відбувся у рамках проекту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді».

Тренінг складався з двох модулів. Під час першого модулю, який мав назву «Вдягаємо гендерні окуляри», розглядалися питання гендерної ролі, дискримінації за ознакою статі та мовного андроцентризму. Під час другого модулю – «Стаємо ефективними лідерками», присутні оцінювали свої навички у прийнятті рішень та взаємодії з іншими людьми при реалізації мети, мали можливість проаналізувати свій власний стиль лідерства та ідентифікувати власні бар’єри на шляху до ефективного лідерства.

Під час тренінгу учасниці відвідали Музей жіночої та гендерної історії, що вбачає свою місію у просвітницькій діяльності, яка змінює свідомість людей щодо гендерних ролей. У Музеї зібрано безліч експонатів, застосовано друковані форми та відеоматеріали, інтерактивні виставки та експозиції що «проявляють» невидимі сторінки історії, роблять жінок та їхні проблеми видимими, змушують задуматися над здавалося би, звичайними речами, подивитися на них під новим кутом. Особливу увагу привернула тематична виставка «Невидимий батальйон», що присвячена жінкам, які зі зброєю у руках захищали свою країну у часи Другої світової війни, але залишилися «у тіні» та жінкам, які захищають Україну сьогодні, але також залишаються «невидимим батальйоном».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень