A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Команда Мереф’янської ОТГ впевнено рухається у напрямку відновлення роботи Молодіжної ради

Дата: 29.11.2018 15:17
Кількість переглядів: 641

26-28 листопада команда Мереф’янської ОТГ у складі представників Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Комунальних закладів «Мереф’янський медичний ліцей» та «Утківська ЗОШ І-ІІІ ст.», брала участь у навчанні на Базовому тренінгу Комплексної навчальної програми «Молодіжний працівник в ОТГ».

На тренінгу розглядались дві важливі теми: «Молодь та молодіжна робота в ОТГ» та «Молодіжна політика в ОТГ». Молодіжну роботу зазвичай розуміють як інструмент для особистого розвитку, соціальної інтеграції та активного громадянства молодих людей. Молодіжна робота є «ключовим словом» для всіх видів діяльності соціального, культурного або політичного характеру, що робиться разом з молоддю, для молоді та силами самої молоді. Основною метою молодіжної роботи є створення для молодих людей можливостей самим формувати власне майбутнє.

Під час триденного тренінгу учасники дізнались, що таке молодіжна робота, які її основні характеристики й підходи до неї, а також про те, як вона пов’язана з суспільством та державною політикою. Вчились визначати потреби молоді, розбирали компетенції молодіжного працівника, розглядали форми роботи з молоддю. Так, практичним завданням для команд-учасників було опитування молоді міста Харкова щодо їх хобі, потреб, та бажання для саморозвитку. Результати опитування – дуже цікаві та інформативні, дописи розміщені в групі Молодіжний працівник - Youth Worker Ukraine

https://www.facebook.com/groups/youth.worker.ua/permalink/2144677475794552/

https://www.facebook.com/groups/youth.worker.ua/permalink/2144354479160185/

Тепер команда Мереф’янської ОТГ впевнено рухається у напрямку відновлення роботи Молодіжної ради при Мереф’янській міській раді та активізації органу учнівського самоврядування у громаді.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень