A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Знайомство з Інклюзивно-ресурсниим центром

Дата: 01.12.2018 13:51
Кількість переглядів: 857

Вже третій місяць поспіль комунальна установа «Інклюзивно-ресурсниий центр» (далі – Центр) Мереф'янської міської ради, відкриє свої двері дітям з особливими освітніми потребами. Фахівці Центру, на чолі з директором Таісією Педан щодня плідно працюють над розвитком інклюзивного напрямку в громаді. Та найголовніше – вони не просто формально виконують свою роботу, а вкладають частку своєї душі у заняття з дітьми і подальший розвиток Центру.

Переконатися в цьому змогли шановні гості, які 30 листопада, напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями, завітали до Центру: радник голови Харківської обласної державної адміністрації з питань інклюзивної освіти – Алла Ройтблат та видатна харківська письменниця, фіналіст Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова – 2018» у номінації «інклюзія» – Людмила Охріменко.

Супроводжували шановних гостей та знайомили з роботою Центру: Мереф'янський міський голова – Веніамін Сітов, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради – Руслан Дейнека, директор Центру – Таісія Педан.

Запросити гостей до закладу і урочисто відкрити двері Центру було надано одному з вихованців – Шепілову Микиті.

Цього дня, в Центрі зібралася вже дружня родина працівників, вихованців та їхніх батьків, які разом з почесними гостями ознайомилися з приміщеннями, відвідали заняття, взяли участь створенні новорічних ялинкових прикрас.

Всі присутні були приємно вражені теплою і дружньою атмосферою, яка панує у Центрі. Людмила Охріменко залишила на згадку про свій візит до Центру книгу зі своїми художніми оповіданнями, які стосуються питань інклюзії.

________________

Інклюзивно-ресурсний центр –установа, куди можуть звернутися батьки дітей віком від 2 до 18 років для здійснення комплексної оцінки дитини, визначення її особливих освітніх потреб та розробки індивідуальної програми розвитку (із зазначенням усіх рекомендацій щодо особливостей навчання) та отримання корекційних та реабілітаційних послуг. В даному Центрі працюють такі фахівці, як: психолог, вчитель-логопед, реабілітолог і вчитель з лікувальної фізкультури. Приміщення оснащене відповідними засобами, предметно-ігровим розвивальним та корекційним середовищем. Є й відповідний санвузол для людей з обмеженими можливостями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень