A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 13.12.2018 16:55
Кількість переглядів: 542

13-го грудня, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у Мереф'янській громаді проведено ряд заходів.

Зранку небайдужі мешканці громади зібралися у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці, аби разом з настоятелем Храму протоієреєм о. Василем молитовно вшанувати пам’ять загиблих героїв-ліквідаторів та померлих від наслідків Чорнобильської катастрофи. Крім того, присутні помолилися за здоров’я живих героїв ліквідаторів.

До Храму завітали поважні гості: Веніамін Сітов, Мереф’янський міський голова; Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради; Іван Сухоставський, голова Мереф'янської міської організації «Союз. Чорнобиль. Україна».

Міський голова звернувся до героїв ліквідаторів – подякував їм за героїзм та побажав здоров’я, миру та злагоди в родинному колі.

Після панахиди бажаючі вирушили до пам’ятного знаку «Ліквідаторам катастрофи на Чорнобильській АЕС», який розташований на меморіальному комплексі «Батьківщина – Мати». Руслан Дейнека подякував усім присутнім за небайдужість до минулого своєї держави. Крім того, він наголосив, що пам’ятний знак було встановлено аби мешканці громади не забували про найбільшу за всю історію світової ядерної енергетики катастрофу, а також поважали і шанували пам’ять і героїзм тих, хто побував у тому пеклі!

Пам’ять тих, хто загинув від наслідків аварії, вшанували хвилиною мовчання та на знак глибокої поваги до їхнього подвигу поклали квіти до пам’ятного знаку.

Захід продовжили в комунальному закладі «Мере’фянська дитяча музична школа» де на присутніх чекав концерт за участі вихованців закладу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень