A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф'янська ОТГ стала партнером Програми місцевого системного розвитку в рамках проекту USAID

Дата: 14.12.2018 17:47
Кількість переглядів: 687

79 об’єднаних територіальних громад Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей стали партнерами Програми місцевого системного розвитку, що виконується в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Мереф’янська ОТГ також увійшла до цього переліку і вже взяла участь у першому заході в рамках зазначеного проекту, який відбувся сьогодні у м. Харків в приміщенні ХОДА. На тренінгу «Комунікації в громаді під час впровадження змін» спеціалісти Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради отримали корисні поради та консультацію щодо доступу до інформаційної бази обліку наявних земельних ресурсів громади мешканців громади та представників бізнесу, а також запровадження прозорого механізму управління земельними та іншими ресурсами, що має на меті потенційне збільшення бюджетних надходжень громади.

_________

В жовтні з офіційним візитом представники Програми місцевого системного розвитку відвідали шість областей України. Метою візитів було визначити партнерські об’єднані територіальні громади, які протягом року разом з Програмою будуть працювати над покращенням та розбудовою економічного потенціалу на місцях з урахуванням інтересів громади, органів влади та бізнесу. В рамках Програми місцевого системного розвитку будуть впроваджуватися прозорі та інноваційні інструменти управління земельними та іншими ресурсами та кращий досвід ефективного планування їх використання на стратегічну перспективу у 5-10 років.

Програма місцевого системного розвитку та визначені партнерські об’єднані територіальні громади будуть працювати над створенням передумов для залучення інвестицій, і основою для цього стане розуміння економічного потенціалу наявних ресурсів та вміння прозоро та економічно обґрунтовано спланувати їх раціональне використання.

Програма Місцевого системного розвитку виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з ТОВ «Бломінфо-Юкрейн», громадською організацією «ДЕСПРО» та Київським економічним інститутом в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень