A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Регіональні історії успіху

Дата: 17.12.2018 12:01
Кількість переглядів: 466

14 грудня відбувся перший Форум лідерів змін харківської області, який направлений на реалізацію спільного бачення прогресивного, економічного та безпечного майбутнього Харківщини.

Так, організатори зібрали на одній платформі великі і малі ініціативи та усіх охочих, щоб разом розглянути успішні проекти, що вдалось реалізувати протягом двох років завдяки успішній взаємодії різних учасників – громадського сектору, влади та бізнесу, що завдяки спільних зусиль, змогли просунутися далі за всіх у впровадженні результат-орієнтованих проектів.

Представляли Мереф’янську громаду на форумі: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Микиша та начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Катерина Кобець.

Учасники Форуму обговорили, яким чином досягати дієвих змін в складних умовах. Як долати кризи та перепони на шляху до досягнення мети. Які управлінські технології та інструменти використовувати. Як надихати і вести за собою людей, і де самому знаходити мотивацію для досягнення амбітних цілей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень