A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Підсумкову конференцію конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році розпочато

Дата: 18.12.2018 11:15
Кількість переглядів: 546

Сьогодні, 18 грудня, у Клубі Кабінету Міністрів України в Києві розпочалась підсумкова конференція конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році.

В цьому році заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Микиша та начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Катерина Кобець подали на конкурс кращі практики Мереф’янської громади – «Єдина система відеоспостереження – головний вартовий безпеки у Мереф’янській ОТГ» та «Жіноча рада Мереф’янської об’єднаної громади як інститут ефективної розбудови громадянського суспільства».

Під час конференції будуть розглядатись питання про конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування в Україні» у 2018 році та практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах і ресурсах.

О 13:30 розпочнеться Церемонія нагородження цьогорічних переможців Конкурсу, яку проведе Генадій Зубко – Віце-прем’єр-міністр України – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Чекаємо результатів.

Захід організовано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

До речі, перед початком заходу, Катерина Кобець встигла розповісти Українському радіо про здобутки Мереф`янської громади.

Далі буде...

Пряма трансляція заходу доступна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=2tPIu1rtdAk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень