A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Ознайомлення з польським досвідом надання кредитів на розвиток інфраструктури водопостачаня та водовідведення

Дата: 18.12.2018 15:53
Кількість переглядів: 624

16 грудня група партнерів DESPRO, до складу якої увійшли представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, а також Асоціації об’єднаних територіальних громад, вирушила з робочим візитом до Польщі. Серед представників Асоціації ОТГ до сусідньої держави вирушив і Мереф’янський міський голова, член Правління та голова секторальної платформи «Безпека в громадах» Асоціації ОТГ – Веніамін Сітов.

Мета візиту полягає у ознайомленні з нормативно-правовим регулюванням, механізмами та способами надання кредитів у сфері водопостачання та водовідведення на національному та регіональному рівнях. Крім того, у ході візиту заплановане знайомство з практичними аспектами адміністрування кредитних програм, процедурами відбору та підтримки отримувачів кредитів  та ін.

У перший день ознайомчого візиту делегація з України відвідала Національний фонд охорони довкілля та управління водними ресурсами, а також найбільші у Польщі каналізаційні споруди – Муніципальну компанію водопостачання та водовідведення у місті Варшава. Питання, що обговорювались – надання бюджетних кредитів та шляхи використання коштів підприємствами, правові акти та методологія оцінки заявок, а також складні фінансові механізми для успішної роботи водопостачання і водоочищення. Про це йдеться на офіційній сторінці DESPRO у Фейсбук.

Далі буде...

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень