A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вітаємо фіналістів конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році!

Дата: 19.12.2018 13:47
Кількість переглядів: 572

Вчора, 18 грудня, під час підсумкової конференції конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році було відзначено дві кращі практики Мереф’янської громади:

  • Практику «Жіноча рада Мереф’янської об’єднаної територіальної громади як інститут ефективної розбудови громадянського суспільства» та її автора Катерину Кобець нагороджено дипломом ІІІ ступеня за темою – «Інклюзивність регіонального та місцевого розвитку».
  • Практику «Єдина система відеоспостереження – головний вартовий безпеки у Мереф’янській ОТГ» та автора практики Дмитра Микишу нагороджено дипломом ІІІ ступеня за темою – «Формування безпечного життєвого середовища».

Зазначимо, що цього року на конкурс надійшло 149 заявок, з яких лише 34 отримали відзнаку.

«Кращі практики місцевого самоврядування доводять, що громади можуть робити великі зміни і бути цікавими інвесторам, – зазначив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. – Помітно, що громади стали зацікавленими розповідати про свої успіхи, будувати власну репутацію як надійних та спроможних партнерів для бізнесу і держави у реалізації великих проектів».

Також перед початком урочистої церемонії нагородження Катерина Кобець розповіла Українському радіо про здобутки Мереф`янської громади та дала інтерв’ю Полтавській телевізійній студії «Місто» щодо діяльності Жіночої ради. Дмитро Микиша поспілкувався з представниками інформаційно-аналітичного порталу «Харьковские известия» на тему єдиної системи відеоспостреження Мереф'янської ОТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень