A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новий рік іде до нас!

Дата: 22.12.2018 14:48
Кількість переглядів: 994

Біля новорічної композиції зібралося чимало малечі, які з цікавістю спостерігали за Дідом Морозом та Снігуронькою. Крім того, малечу громади привітали зі святом Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов та начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, депутат Харківської обласної ради Руслан Дейнека та  побажали діткам нових успіхів та досягнень у 2019 році!

Дід Мороз та Снігуронька влаштували справжнє передноворічне свято: разом з дітьми вони співали, танцювали та читали вірші. Всі охочі приймали участь у веселих конкурсах-змаганнях, водили хороводи, а найкмітливіші отримали солодощі та подарунки.

Цього року біля кіноцентру створили справжню новорічну казку – чудова ялинка, будиночок Діда Мороза, який стоїть серед маленьких ялинок ніби у лісі, новорічний банер. Всю цю композицію було створено саме для вас, шановні мешканці, для ваших діток! Тож давайте берегти цю красоту, і нікому не псувати новорічний настрій, адже попереду ще багато свят!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень