A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

З 80-річним ювілеєм привітали Почесного громадянина міста Мерефи

Дата: 26.12.2018 16:39
Кількість переглядів: 627

26 грудня своє 80-річчя відзначила член Мереф’янської міської організації ветеранів України, Почесний громадянин міста Мерефа – Усікова Валентина Пилипівна.

До шановної ювілярки з привітаннями завітали Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко, депутат Харківської районної ради, голова Жіночої ради міста Мерефи Раїса Угненко та голова Мереф’янської міської організації ветеранів України Павло Копаницький.

Гості вручили ювілярці нагрудний знак та посвідчення «Почесний ветеран м. Мерефа» подяку від міського голови та побажали їй міцного здоров’я, благополуччя і зустрічати ще не один рік свого народження у гарному настрої.

Валентина Пилипівна разом зі своєю родиною радісно зустрічала гостей та дякувала їм за теплі слова привітань.

Життя Валентини Пилипівни – зразок трудової та громадської діяльності. Творчий порив, працьовитість, чесність, природна доброта та любов до людей і в той же час непримиримість до несправедливості – головні риси її характеру.

Неодноразово Валентину Пилипівну вибирали депутатом Мереф'янської міської ради. Виборці вірилиь – вона виправдає їхню довіру. Як депутат міської ради, вона згуртовувала навколо себе діяльних, громадсько-активних людей, подаючи приклад наполегливості у вирішенні питань щодо надання допомоги мешканцям громади.

Будучи членом Мереф’янської міської організації ветеранів України Усікова В.П., як депутат Мереф'янської міської ради, всебічно допомагала людям похилого віку, ветеранам війни і праці, інвалідам, дітям війни.

В 2007 році їй було присвоєно звання «Почесний громадянин міста Мерефа».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень