A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Навчаємось енергозбереженню

Дата: 15.01.2019 15:59
Кількість переглядів: 650

15 січня 2019 р. у залі засідань Мереф’янської міської ради відбувся семінар для голів РК ОСН, ОСББ та профільних відділів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради на тему «Реалізація енергоефективних проектів у багатоквартирному будинку». Захід було організовано спеціалістом відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Оленою Броварник, в рамках проекту IFC «Енергоефективність у житловому секторі України».

Регіональний консультант проекту IFC в Харківській області Олег Масленніков, розповів учасникам про важливість питання енергозбереження та поділився практичними методами з енергозбереження в оселях. Адже, не враховуючи важливість проблеми заощадження енергії – будь-який, тариф виявиться зависоким. Одже, на заході велику увагу приділили практичній частині зберігання тепла: утепленню будинків, заміні вікон та дверей, системі вентиляції. Так, наприклад, одним з найпростіших заходів зі збереження тепла є використання за радіатором опалення теплового екрану з фольгового мері лону, який підіймає температуру в приміщенні в середньому на два градуси. Також розглядалися типові проблеми при втіленні енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках та давалися рекомендації по їх вирішенню.

Крім того, Олег Масленніков розповів головам ОСН та ОСББ про джерела фінансування енергоефективних проектів з залученням як кредитних коштів, так і державних та місцевих програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень