A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Наслідки вандалізму

Дата: 23.01.2019 16:30
Кількість переглядів: 633

Шановні мешканці громади!

Повідомляю вас, що по вул. Соборній (навпроти спортивного майданчика) та на площі Шевченка (навпроти парку ім. Шевченка) було пошкоджено інформаційні стенди, які тільки нещодавно встановили для загального користування: а саме: вщент зірвані та знищені кишеньки для офіційної інформації.

Сумно та образливо те, що ті ж самі інформаційні стенди були встановлені для  зручності мешканців громади, аби вони мали змогу своєчасно та оперативно ознайомитися з актуальною та корисною інформацією, застереженнями і мали можливість безкоштовно розмістити власні оголошення.

Дуже  шкода, що в нашій громаді є такі особи, які зовсім не цінують і не шанують суспільне майно, ба навіть навмисно руйнують та шкодять усе, що зроблено для їхнього ж блага. Сьогодні вони зіпсували стенди, а назавтра почнуть нищити і руйнувати спортивні та дитячі майданчики, сквери для відпочинку, контейнери для сміття, тощо. До речі, нещодавно невідомі особи поперевертали всі наявні сміттєві баки знову ж таки по вулиці Соборній та вщент зруйнували новенький стенд по вулиці Конституції.

Тому, шановні  мешканці громади, закликаю вас не бути байдужими до проявів будь-якої агресії з боку несвідомих громадян . При виявленні схожих ситуацій не бійтеся робити зауваження, по можливості  навіть фотозйомку, повідомляйте про скоєне хуліганство до міської ради, головам районних комітетів органів самоорганізації населення (РК ОСН)  або за номером 102, адже від нас з вами залежить спокій та процвітання громади в цілому.  

З повагою, голова РК ОСН «Північ»

Подрєз О.П.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень