A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Благодійна організація «Харківський благодійний фонд "Парус"» продовжує свою роботу

Дата: 30.01.2019 13:55
Кількість переглядів: 701

На території Мереф’янської громади, після зимових канікул продовжує свою роботу благодійна організація «Харківський благодійний фонд "Парус"» Нещадовно, за їх ініціативи пройшов тренінг на тему «Ризики вживання психоактивних речовин». Цей захід відбувся завдяки підтримці Міжнародних благодійних фондів «Альянс громадського здоров’я» та «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Україна), а також за фінансової підтримки Фонду «Французька міжнародна експертиза ініціатива 5%».

Учасниками тренінгу стали здобувачі освіти КЗ «Мереф’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №7». Тепер на черзі підлітки КЗ «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст. №3». Учні, які були залучені до тренінгу, зауважили, що інформація була для них дуже корисною та цікавою. Після отриманих знань молодь зацікавилася запропонованою навчальною літературою на дану тематику. Також усі бажаючі мали змогу отримати індивідуальні консультації на особисті запитання.

Нагадуємо, що благодійна організація «Парус» працює у рамках проекту «Підлітки поза увагою: поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні». В ході реалізації даного проекту у м. Мерефа по вул. Дніпровській, 264 працює відділення денного центру для підлітків та молоді, яке функціонує щосереди з 9.00 до 18.00. У зазначеному центрі підлітки можуть отримати психологічну, моральну, інформаційно-консультативну та іншу допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень