A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відбувся захід, спрямований на розгляд особливостей складання ЗНО

Дата: 04.02.2019 13:45
Кількість переглядів: 510

2 лютого у кіноцентрі «Спутник» відбувся захід, спрямований на розгляд особливостей складання зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році та подальшого вступу до вищих навчальних закладів для учнів 10-11 класів Мереф’янської громади.

Зустріч розпочав Руслан Сергійович Дейнека, начальник відділу освіти культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, представивши присутнім запрошених гостей та порядок проведення заходу. В своїй промові він наголосив на важливість цього життєвого етапу учнів, а саме – складання ЗНО та вибір ВНЗ для подальшого обрання бажаної спеціальності.

Про особливості складання зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році, змістовно та розгорнуто розповіла методист Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти – Кубатко Людмила Іванівна. Після виступу учні, батьки та вчителі мали змогу отримати відповіді на запитання щодо процедури складання ЗНО.

Також, з презентацією факультетів та їх діяльності завітали представники Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова на чолі з директором центру доуніверситетської освіти і кар’єри – Малиніною Тетяною Василівною. Присутні дізнались про 7 факультетів різних напрямків та 1 заочний факультет, діяльність профкому студентів ХНУМГ імені О.М. Бекетова. Подивились презентаційний фільм про університет та яскравий виступ студентського самоврядування.

Зазначимо, що на зустрічі одним зі спікерів була Вероніка Чупріна, спеціаліст відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності, яка під час свого виступу розповіла молоді про створення Молодіжної ради в громаді, реалізацію молодіжної політики та запросила всіх присутніх приєднатися до команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень