A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відбулось перше засідання Комітету з управління впровадженням Стратегії розвитку Мереф’янської ОТГ

Дата: 14.02.2019 09:10
Кількість переглядів: 673

13 лютого 2019 року відбулось перше засідання Комітету з управління впровадження Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року та Плану реалізації Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на період 2018-2020 років при Виконавчому комітеті Мереф’янської міської ради (далі КУВ). КУВ – це робоча група з моніторингу та координації дій з виконання Стратегії розвитку, до складу якої входять фахівці Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.

На початку засідання було обрано голову КУВ – Микишу Дмитра, який стисло окреслив мету та основні завдання комітету, заступника голови КУВ – Єршова Сергія та секретаря КУВ – Кобець Катерину.

Присутні члени комітету обговорили проекти Плану реалізації Стратегії та визначили відповідальних осіб за їх реалізацію. Голова Комітету наголосив на необхідності складання бюджетних цільових програм у відповідність з Планом реалізації Стратегії розвитку та визначенні індикаторів проектів. Слід зазначити, що індикаторами реалізації Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року є стан виконання кожного проекту та ступінь досягнення результатів, передбачених технічним завданням.

Наступне засідання КУВ заплановано на квітень 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень