A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2019 15:16
Кількість переглядів: 797

30 років тому, 15 лютого 1989 року, було оголошено, що територію Афганістану залишив останній солдат-закінчилася більш як дев’ятирічна війна. Тож традиційно, саме 15 лютого ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав та згадуємо тих хто загинув і помер. З нагоди цього пам’ятного дня, сьогодні, 15 лютого У Мереф’янській громаді проведено ряд заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Зранку у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці, настоятель Храму протоієрей о. Василій та усі присутні молитовно вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів. У панахиді також взяли участь: Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко,начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека, депутат Харківської районної ради, голова жіночої ради міста Раїса Угненко, члени Мереф’янської міської організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), та мешканці громади.
Після панахиди всі бажаючі вирушили до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам де хвилиною мовчання вшанували загиблих та урочисто поклали квіти.

Потім захід продовжився в комунальному закладі «Мере’фянська дитяча музична школа». Де на гостей чекав концерт підготовлений викладачами та їх талановитими учнями. Крім того відбулася церемонія нагородження нагрудними знаками, яку провів, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека за участі начальника відділу військового обліку Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Олега Дев’ятого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень