A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Зупинімо булінг разом!»

Дата: 20.02.2019 14:54
Кількість переглядів: 896

Сьогодні, 20 лютого, у комунальному закладі «Мереф’янська міська центральна бібліотека» провели зустріч - застереження «Зупинімо булінг разом!»

Проблема насильства серед учнівської молоді в школі існувала завжди, але нині вона надзвичайно загострилася. Останніми роками визнано поширення такого явища, як шкільний булінг. Це соціальна проблема всього світу. Діти починають цькувати слабших для того, аби затвердити свій авторитет, розважитися або отримати будь-яку вигоду. Інші ж свідки цих дійств стоять осторонь та спостерігають, не вчиняючи ніяких дій задля допомоги жертві або навіть підбурюють кривдника до фізичної розправи. Тому аби уникнути такого явища і було підготовлено даний захід.

Його провели працівники бібліотеки: Лариса Волошина; Юлія Святобатько; Інна Абдула, за участі завідувача сектору з профілактично-виховної роботи Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Тетяни Бондаренко та психолога комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» Інни Верьовкіної.

Участь у профілактичному заході взяли учні комунальних закладів освіти Мереф’янської ОТГ. Діти переглянули ряд відеороликів стосовно булінгу після яких ділилися своїми враженнями від побаченого.

Метою даного заходу – профілактика негативної поведінки у підростаючого покоління, визначення за віком кримінальної відповідальності за вчинення насильницьких дій, надання інформації про установи та організації, які надають підтримку та допомогу у разі потреби.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень