A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Підсумкова конференція за результатами реалізації проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» програми DOBRE в ОТГ Харківської області 

Дата: 26.02.2019 16:34
Кількість переглядів: 782

26 лютого 2019 року у приміщенні Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Громадською спілкою «Харківський університетський консорціум» була проведена підсумкову конференцію за результатами реалізації проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» програми DOBRE в ОТГ Харківської області у 2018 році в якій взяли участь Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко, а також фахівці Виконавчого комітету ОТГ та представники Молодіжної ради.

Конференцію було відкрито Президентом ГС «Харківський університетський консорціум», директором ХарРІ НАДУ Людмилою Бєловою, яка надала інформацію про основні види діяльності консорціуму у 2018 році, а також поділилася планами на 2019 рік.

Під час роботи конференції було проаналізовано результати діяльності в рамках проекту у 2018 році, а також визначено пріоритетні напрями реалізації проекту у 2019 році. Крім того, було презентовано можливості залучення міжнародної технічної допомоги для реалізації проектів в ОТГ, перспективи участі ОТГ у Конкурсі міні-проектів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє», обговорено найбільш актуальні проблеми, які наразі виникають новостворених ОТГ Харківщини. Представники ОТГ, які є учасниками програми DOBRE, висловили свої думки та враження від результатів впровадження проекту впродовж звітного року та очікування щодо подальшої співпраці.

Про результати та наслідки виконання програми в ОТГ розповів Веніамін Сітов Мереф’янський міський голова

Про напрямок впровадження реформи бюджетних відносин в ОТГ – впровадження механізму бюджету участі: «Бюджет участі – інструмент активізації мешканців громад» доповіла Тетяна Дядченко секретар Мереф’янської міської ради.

Про напрямки активізації молоді та підвищення інституційної спроможності молодіжної ради та організації в ОТГ доповіли Анна Харченко та Дар’я Фурсова - представниці Молодіжної ради Мереф'янської громади.

Конференцію було організовано за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках співробітництва між Харківським університетським консорціумом та міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities), за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) у Харківській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень