A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Володимир Скоробагач завітав до Мереф'янської ОТГ

Дата: 01.03.2019 15:15
Кількість переглядів: 653

Сьогодні, 1 березня, до Мереф’янської громади з робочим візитом завітав заступник голови Харківської обласної ради, депутат обласної ради –  Володимир Скоробагач.

Візит посадовця стосувався перевірки стану реалізації проектів, які впроваджуються на території нашої громади. У супроводі Веніаміна Сітова, Мереф’янського міського голови та Руслана Дейнеки, начальника відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету міської ради, Володимир Скоробагач завітав до майбутнього робочого органу центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), дитячого садка по вул. Леонівській, 42 (колишнє «Сонечко»), комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр». Під час огляду об’єктів він спілкувався із керівниками установ та представниками підрядних організацій, щодо усіх деталей пов’язаних із ремонтними роботами, планами на майбутнє. А також уточнював строки завершення робіт на об’єктах.

Наприкінці зустрічі в залі засідань міської ради поважному гостю профільний спеціаліст Виконавчого комітету Сергій Єршов презентував план перспективного розвитку громади на найближчі роки.

Крім того, міський голова запросив Володимира Скоробагача відвідати дитячий садок № 4 та привітати дітей на святковому ранку зі святом весни.

 

Довідково:

Створення оптимальних умов для перебування та розвитку дітей дошкільного віку, надання належних освітніх послуг є одним із пріоритетних напрямів діяльності Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади. На території громади функціонують п’ять закладів дошкільної освіти, в яких здобувають освіту близько 500 дітлахів. На сьогоднішній день дитячі садки перевантажені, а у зв’язку з позитивною тенденцією до зростання народжуваності черга зростає та складає близько 1000 чоловік.

Реконструкція будівлі дитячого садка по вулиці Леонівській, 42 – одне з найважливіших завдань соціально-економічного розвитку громади. Тому що такі дії сприятимуть правильному, гармонійному, здоровому, інтелектуальному розвитку дітей –  Мереф’янської громади.

Реконструкція та введення об’єкта в експлуатацію дозволить створити близько 200 додаткових місць (ясла та садок), що сприятиме розвитку та підвищення якості дошкільної освіти, поліпшенню стану соціальної інфраструктури громади та суттєвому скороченню черги.

Для виконання робочого проекту попередньо було розроблено та затверджено проектно-кошторисну документацію, з експертним звітом, згідно якого заявлена кошторисна вартість складає 39923,903 тис. грн., проведено процедуру закупівлі за державні кошти, з переможцем торгів укладено договір на виконання будівельно-монтажних робіт на загальну суму 37394,301 тис.грн. Також укладено договори з підрядними організаціями на здійснення технічного та авторського наглядів. Крім того отримано дозвіл на проведення будівельних робіт. Загальна площа реконтруйованої будівлі складає 1191,3 кв.м. При розробці проекту було враховано заходи, щодо енергоефективного використання теплової та електричної енергії за рахунок забезпечення нормованих теплотехнічних показників зовнішніх огороджувальних конструкцій, технічних рішень з енергоефективності інженерних мереж.

Протягом 3-4 кварталу 2018 року виконано роботи з підготовки будівельного майданчику, демонтажу віконних та дверних пройомів, улаштування фундаментів , монтаж основи підлоги на 1та 2 поверхах, заповнення віконних отворів сучасними енергозберігаючими вікнами, влаштування монолітного залізобетонного обв'язочного поясу під горищне перекриття.  На теперішній час виконуються роботи згідно календарного плану будівництва даного об'єкту.

Даний проект реалізується за підтримки керівництва Харківської ОДА та Харківської обласної ради. Строк реалізації проекту заплановано на 4 квартал 2019 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень