A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Всеукраїнські ігри з єдиноборств серед школярів «Combat Games»

Дата: 04.03.2019 11:16
Кількість переглядів: 483

П’ять видів спорту, 500 учасників з 21 області та міста Києва, заповнені уболівальницькі трибуни столичного Палацу спорту – такий підсумок перших Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів «Combat Games». Подолавши жорстку конкуренцію на обласних відборах, на татамі та борцівських килимах у сутичках зійшлися дійсно кращі з кращих.

В урочистому відкритті змагань взяли участь віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, заступник міністра освіти і науки України, президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба, заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент Олімпійської академії України Марія Булатова, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко, директор начальник відділу єдиноборств Міністерства молоді та спорту України Нельсон Гайріян, чемпіони та призери європейських і світових першостей.

Єдиним представником Мереф’янської об’єнаної громади став вихованець КЗ «КДЮСШ «Авангард», учень КЗ «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст. №6» Микита Жупійов. Під керівництвом тренера Василя Жупійова, Микита в важкій конкуренції, здобувши чотири перемоги,  виборов срібну нагороду. За результатами змагань Харківська область посіла ІІІ командне місце. Вітаємо спортсмена та тренера з ІІ місцем у перших Всеукраїнських іграх з єдиноборств серед школярів «Combat Games», та бажаємо нових перемог!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень