A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Зустріч з фахівцями- консультантами DOBRE

Дата: 04.03.2019 16:17
Кількість переглядів: 1189

1 березня 2019 року до Мереф'янської міської об’єднаної територіальної громади завітали фахівці - консультанти з юридичних питань програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») – Анастасія Сербіна та Ольга Лебединська.

Наразі в рамках програми DOBRE діє проект з підвищення ефективності управління активами у партнерських громадах. Він передбачає проведення ідентифікації основних проблем, надання допомоги у супроводі відповідних процесів, та підтримку розробки необхідних нормативних документів у сфері управління активами.

В ході зустрічі були обговорені основні аспекти ефективного управління та використання комунального майна, яке є власністю Мереф'янської громади. Діалог зустрічі будувався за принципом «питання-відповідь», у якому заступники Мереф'янського міського голови, керівники відділів та кваліфіковані спеціалісти Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради мали змогу поставити свої запитання консультантам по проблемним питанням щодо ефективного використання комунальної власності громади. В рамках проекту буде сформовано реєстр комунального майна, який стане першочерговим документом з формування комерційних пропозицій для інвесторів та надасть можливість раціонально використовувати інфраструктуру громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень