A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Підписання меморандуму в рамках Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 06.03.2019 12:30
Кількість переглядів: 565

5 березня 2019 року в Українському Домі (вулиця Хрещатик, 2, м. Київ) відбулося  підписання Меморандумів про співробітництво між громадами-учасницями першого Раунду Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» та Виконавцями (Niras Sweden AB), які будуть, відповідно до технічних завдань, займатися безпосередньо прямою роботою з громадами по створенню/модернізації Центрів надання адміністративних послуг (далі ЦНАП).

В урочистому заході взяли участь представники 210 громад-учасниць Фази Впровадження, а також високі представники Уряду України та міжнародні партнери. Мереф’янську громаду представляв міський голова Веніамін Сітов та керівник ЦНАП Оксана Буліпоп.

Під час події, крім церемонії підписання Меморандумів, відбулися презентації планів роботи Виконавців з громадами Фази Впровадження, дискусії та обговорення проблематики створення належних ЦНАП за участі представників Уряду, лідерів громад та експертів з адмінпослуг. Також громади-учасниці Програми обмінялися між собою досвідом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень