A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Публічна консультація щодо транспортних перевезень

Дата: 07.03.2019 13:07
Кількість переглядів: 599

7 березня у залі засідань Мереф’янської міської ради відбулась публічна консультація із зацікавленими сторонами щодо налагодження транспортних перевезень пільгових категорій мешканців громади.

Захід відбувся за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAL з Європою». Модератором виступила Христина Гиренко, представниця ГО «Центр UA» в Харківській області.

Консультацію було спрямовано на фахівців Виконавчого Комітету, керівників автоперевізних підприємств, представників громадських організацій Мереф’янської громади , голів районних комітетів органів самоорганізації населення та голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

На заході були розглянуті питання щодо створення умов комфортного перевезення мешканців громади, вирішення забезпечення потреб пасажирів пільгових категорій та пошук шляхів співпраці з приватними перевізниками.

У ході заходу присутні обмінювалися думками та пропозиціями, шукали оптимальні варіанти вирішення питання.

Христина Гиренко зауважила, що це поки що перша консультація саме в такому форматі, а попереду ще декілька подібних робочих зустрічей.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень