A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Свіча добра і вічної любові

Дата: 18.03.2019 12:49
Кількість переглядів: 613

Під цією назвою 15 березня в клубі « Між нами жінками» відділення денного перебування комунальної установи (далі КУ) «Мереф’янський центр надання соціальних послуг», спільно з Мереф’янською міською бібліотекою відбувся вечір духовності . На захід був запрошений викладач філософських дисциплін, начальник відділу освіти, культури та спорту, депутат Харківської обласної ради Руслан Сергійович Дейнека. Під час зустрічі йшлося про найцінніше – народне самоусвідомлення і формування вітчизняної духовної культури.

    Початок розмови про релігію – один з найінтимніших і найважливіших феноменів людського життя. Всі  отримали можливість дізнатися нове й впорядкувати вже набуті знання. Присутні намагалися свідомо поглянути на релігію, як спосіб людського буття. Вчилися краще розуміти себе й людей навколо себе. Руслан Сергійович розповів історії створення різних релігій, про їх спільності та відмінності.

    Звучало багато цікавих фактів про найпоширенішу релігію в світі – християнство, та його традиції в сучасному часі. Гості заходу задавали багато питань на які отримали вичерпні відповіді.

    Колектив КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» щиро вдячний Руслану Сергійовичу за проведену зустріч і висловлює надію, що це успішний початок співпраці.

Психолог КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»    І.В. Верьовкіна.

                                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень