A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Збори ради ветеранів громади

Дата: 20.03.2019 14:10
Кількість переглядів: 673

16 березня у приміщенні кіноцентру «Спутник» відбулися збори ветеранів усіх рівнів. А це – захисники вітчизни,воїни-інтернаціоналісти,учасники АТО, ветерани МВС, ветерани міських організацій, ветерани праці, діти війни та пенсіонери. На зустрічі також були присутні керівники ветеранських організацій області: голова обласної організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник, голова Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану- Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков, член спілки ветеранів АТО Харківської обласної організації Юрій Ангібалов. Модераторм зустрічі була заступник голови організації ветеранів України міста Мерефи Раїса Угненко.

На заході йшлося про консолідацію спільних дій та об’єднанні заради розбудови України та відновленню законних соціальних гарантій наданих ветеранам Державою та Конституцією. Також торкалися питання співпраці ветеранських громадських організацій з органами влади в справах розбудови суспільства України та національно-патріотичного виховання молоді.

Голова обласної організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник висловив щиру подяку Мереф’янському міському голові Веніаміну Сітову за підтримку та всебічне сприяння діяльності ветеранських організацій на території громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень