A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Місцеві ініціативи для розвитку громад»

Дата: 21.03.2019 10:18
Кількість переглядів: 429

20 березня в приміщенні Мереф’янської міської центральної бібліотеки, пройшла зустріч з керівником напрямку по роботі з ГО Денисом Олійником та тренером-експертом по роботі з ГО Юрієм Орлом.

На зустрічі були присутні представники громадських організацій та районних комітетів, органів самоорганізації населення, члени Молодіжної ради Мереф’янської громади.

Під час заходу експерти провели лекторій з основ грантрайтингу (написання проектів для отримання грошових субсидій) для громади, в рамках реалізації проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні програми» DOBRE за напрямком: «Активація місцевих громадських організацій».

Також розповідалося про конкурс проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад». Він має своєю ціллю підтримати організації та ініціативні групи у 2019 році, давши їм можливість реалізувати ще більше корисних починань, які співпадають з пріоритетами, включеними до стратегій розвитку громад, розроблених спільно з програмою DOBRE. У процесі впровадження цих ініціатив виконавці зможуть підвищити свої навички виконання проектів та посилити свою організаційну спроможність.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті Мереф’янської громади: http://merefyanska.gromada.org.ua/news/1551955296/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень