A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг з залучення громадян

Дата: 22.03.2019 15:45
Кількість переглядів: 564

21 березня відбувся тренінг з ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАДЯН для активістів та членів Молодіжної ради Мереф’янської громади, тренеркою якого була Дар’я Фурсова.

На заході говорили про ГРОМАДСЬКУ УЧАСТЬ, як необхідний, корисний та вкрай важливий механізм позитивного впливу громадськості на діяльність влади в державі в інтересах громадян.

У вітальному слові програмний спеціаліст програми DOBRE Дар’я Жагіна та керівник напрямку «Активізація молоді та підвищення інституційної спроможності молодих рад та організацій в ОТГ» в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Олена Мірошніченко, розповіли про важливість участі громадськості у прийнятті управлінських рішень у громаді та про відповідальне громадянство.

Загалом, весь тренінг був направлений на розкриття форм та методів залучення громадян, об’єднавши в собі теоретичний матеріал та практичні завдання. Учасники тренінгу вирішували питання та шукали на них відповіді. Під час розглядання методів залучення громадян, цікавим для учасників виявився інструмент «Бюджет участі». Детальніше про який розповіла секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко, зазначивши про перебіг цього проекту поетапно.

Під час рефлексії (спосіб пізнання) учасники поділилися думками з тренером щодо отримання нової для них інформації, виділивши важливість розуміння рівнів участі Харта.

Довідково:

Тренінг «Залучення громадян» проводився ГО «Агенція з розвитку та інвестицій» у рамках навчальної програми Тренінговий курс «Школа тренерів для активістів з об’єднаних територіальних громад», у рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень