A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Найкращий читач – 2019»

Дата: 28.03.2019 09:13
Кількість переглядів: 621

Яскраво та активно пройшов учора II тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач – 2019». Захід відбувся в Мереф’янській центральній бібліотеці» (Дитяче відділення), у ньому взяли участь учні 7-х класів шкіл Мереф’янської територіальної громади.

Журі конкурсу складалося з працівників бібліотеки: завідувач Лариса Волошина, координатор по роботі з дітьми Валентина Лисенко, бібліотекар читальної зали Людмила Пугач. Усі вони мали змогу переконатися, що в наш час, наперекір усьому, саме книга допомагає пізнати реальний світ дитини.

За результатами оцінювання журі визначило 2-х переможців: Софію Романівську – ЗОШ № 4 та Вікторію Журавльову – Утківська ЗОШ, які приймуть участь в III етапі (заключному) конкурсу, що відбудеться в Харківській обласній бібліотеці для дітей.

Вітаємо талановитих прихильників книги та бажаємо перемоги в заключному етапі конкурсу. Дуже вдячні директорам та педагогічним колективам учбових закладів нашої територіальної громади за виховання творчих та небайдужих до книги дітей, які продемонстрували вміння формувати власну думку про прочитане та інтерес до читання якісної сучасної та класичної літератури.

Координатор по роботі з дітьми Валентина Лисенко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень