A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Спортивна сім’я

Дата: 28.03.2019 14:38
Кількість переглядів: 1809

27 березня 2019 року у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба було проведено обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Цей захід мав декілька цілей: формування свідомої потреби та родинних традицій щодо занять фізичною культурою в колі сім’ї; зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільної мети; пропоганда здорового способу життя.

Мереф’янську громаду представляла сім’я вчителя фізкультури Утківської школи Костянтина Легези. Разом з дружиною Тетяною та сином Сергієм вони завзято змагались за перемогу.

У програму змагань було включено чотири види випробувань, а саме: «Комбінована естафета», естафета «Сімейна переправа», естафета «Спритна» та естафета «Дружна родина» (біг змійкою в обручі).

В нелегкій боротьбі, серед команд об’єднаних територіальних громад, сім’я Легези посіла ІІІ місце та була відзначена грамотою Управління молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації. Також родину було нагороджено медалями та статуеткою. Сергій Легеза отримав грамоту та кубок у номінації «Спритна дитина».

Вітаємо переможців та бажаємо їм родинного тепла та злагоди.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень