A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Військово-спортивна гра – активний та корисний відпочинок

Дата: 01.04.2019 15:39
Кількість переглядів: 677

30 березня, в день теплого Олексія, для спортсменів Харківського району було організовано активний та корисний відпочинок – військово-спортивну гру.

За традицією, гра відбулася у м. Мерефа, на території колишнього цегельного заводу. В ній взяли участь понад 100 дітей, більшість з яких займаються в секціях військово-спортивних багатоборств та у військово-спортивному клубі «Скорпіон».

На початку дійства усіх присутніх привітав керівник громадської організації «Військово-спортивний клуб «Скорпіон»» – Володимир Левін та начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради –Руслан Дейнека.

Учасники були поділені на команди, кожна з яких відпрацьовувала навички за певними напрямками: ознайомлення з видами холодної зброї, відпрацювання навичок стрільби, кидання гранат, військової тактики. Інструктор-кінолог демонстрував присутнім комплекс спеціальної підготовки, який він відпрацьовує із своїми підзвітними собаками.

Завдяки представникам Мереф'янського медичного ліцею, цього року діти могли спробувати свої сили й у спортивному туризмі: їх навчали правильно вдягати страховку та долати навісну переправу.

Крім того, під час улюбленої частини спортсменів – військово-тактичної гри «страйкбол» на місцевості з укриттями, команди мали змогу поринути у справжню бойову атмосферу.

По завершенню, всі учасники отримали дипломи та пам'ятні календарі.

Обов’язковим атрибутом цього заходу була польова каша. Смачний обід для учасників заходу організував Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради.

Учасники залишились задоволені та висловили щирі слова вдячності організаторам!

Захід було організовано громадською організацією «Військово-спортивний клуб «Скорпіон»» за підтримки Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Мереф'янського медичного ліцею, Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з метою формування психологічної та фізичної готовності молоді до виконання громадянського і конституційного обов’язку, підвищення престижу і розвитку мотивації молоді до державної та військової служби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень