A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Обласні змагання з велосипедного туризму

Дата: 10.04.2019 16:29
Кількість переглядів: 783

Сьогодні, 10 квітня, на території Мереф’янської громади, в районі Оболони, відбулися відбіркові змагання з велосипедного туризму серед п'яти команд Харківської області. Юні спортсмени демонстрували свої навички та вміння аби увійти до складу збірної команди Харківської області  та взяти участь у наступному етапі змагань – Кубку України, який відбудеться 8-12 травня в місті Буча Київської області.

На початку заходу усіх присутніх привітала представник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради Ольга Сльот та побажала учасникам наснаги та завзяття.

До складу суддівської колегії були запрошені і представники Мереф’янської ОТГ – вчитель фізичної культури Мереф’янської школи № 3 – Ірина Сизон та заступник комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» – Тетяна Грицай.

Підтримати своїх спортсменів завітала і директор «Авангарду» – Олена Сизон.

По завершенню велопробігу учасників нагородили грамотами за попередні досягнення та пригостили смачним кулішем. Потурбувався про смачний обід – депутат Харківської обласної ради Руслан Дейнека.

Захід було організовано комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради за підтримки відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради.

Від імені присутніх гостей громади, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Золочівської ОТГ – Зоя Олійник висловила подяку організаторам за теплий прийом та високий рівень проведеного заходу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень