Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Виявляємо потреби молоді

Дата: 12.04.2019 15:06
Кількість переглядів: 839

В рамках проекту «Підлітки поза увагою:поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні» у співпраці з Міжнародним благодійним фондом «СНІД Фонд Схід-Захід (АFEW-Україна) та Міжнародним благодійним фондом «Альянс громадського здоров’я», за фінансової підтримки Фонду «Французька міжнародна експертиза ініціатива 5%», відбувся круглий стіл на тему «Доступ до послуг соціальної  профілактики, забезпечення сталості послуг на території міста Мерефа для підлітків та молоді з ризикованими практиками поведінки».

Круглий стіл відбувся 10 квітня у Мереф’янській міській бібліотеці за підтримки Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради. Його модераторами були Олена Овчиннікова, виконавчий директор Харківського обласного благодійного фонду «Парус» (далі БО), та Анатолій Кузнєцов, керівник напряму по роботі з молоддю БО «Парус».

 На зустрічі також були присутні представники виконавчої влади та інших державних організацій та установ. Метою заходу був соціальний діалог між учасниками круглого столу з ціллю підвищення обізнаності щодо конкретних потреб підлітків та молоді, сприяння інтересам цих цільових груп на місцевому рівні шляхом взаємодії закладів, установ і громадських організацій.

Також учасниками круглого столу було розглянуто можливість створення у місті Мерефа молодіжного центру з урахуванням соціальних потреб молоді.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень