A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Православні перлини Харкова

Дата: 16.04.2019 10:37
Кількість переглядів: 713

Православна християнська віра завжди була захистом і підтримкою для жителів нашої країни і нашого міста. Вона надихала й вселяла надію навіть у найважчі часи.

Тож, напередодні свята Великодня, 13 квітня, для підопічних відділення денного перебування комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» було організовано одноденне екскурсійне «паломництво» перлинами православної віри Харкова. Також на екскурсію були запрошені члени Жіночої ради м.Мерефа.

Екскурсія була присвячена головним православним святиням. А саме, мереф’яни відвідали: Свято-Благовіщенський кафедральний собор, подвір'я чоловічого Свято-Покровського монастиря та Покровський храм, храм Пантелеймона Цілителя, католицький костел Успіння Діви Марії та Трьохсвятительський «Гольдбергівський» православний храм.

Екскурсанти дізналися про віру та традиції православ'я як основної релігії України, про християнські обряди та символи, про особливості храмової архітектури Харкова. Присутні мали змогу побачити чудотворні ікони, цілюще джерело та мощі святих.

Крім того, для мереф’ян була проведена і оглядова екскурсія по видатним місцям Харкова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень