A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Чергові перемоги вихованців клубу «Скорпіон»

Дата: 17.04.2019 10:12
Кількість переглядів: 1053

Три дні поспіль, з 12 по 14 квітня, в Харкові відбувся Чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств в розділі бойове двоборство. Показати свою майстерність в змаганнях національного рівня виявило бажання понад 700 учасників більш ніж з 16 областей України.

В перший день проводились змагання у розділі «стрільба», наступні два дні – змагання у розділі «всестильовий бій».

Приємно відзначити, що 44 спортсмени Військово-спортивного клубу «Скорпіон» увійшли до складу збірної команди Харківської області і взяли участь в цьому заході. За підсумками двох розділів змагань спортсмени клубу зайняли призові місця та принесли в скарбничку команди 33 медалі. 11 з них – стали Чемпіонами України. Серед переможців були і юні мешканці Мереф’янської громади: Тимур Латишев став Чемпіоном України посівши 1 місце, Діана Яланська стала призеркою та посіла 3 місце (тренер – Андрій Путря).

 

Одночасно з цим Чемпіонатом України проводились Всеукраїнські змагання серед дітей з військово-спортивних багатоборств у розділі «бойове двоборство». В заході взяли участь 18 вихованців клубу «Скорпіон». Десять спортсменів клубу вибороли 16 призових місць, семеро з них стали переможцями і посіли перші місця.

Цей складний прикладний вид спорту, в якому треба вміти влучно стріляти та мати добру фізичну підготовку, надає можливість сформувати психологічну та фізичну готовність молоді до виконання громадянського і конституційного обов’язку, щодо відстоювання національних інтересів та незалежності держави.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень