A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Перемога у Всеукраїнському юннатівському русі «Зелена естафета»

Дата: 17.04.2019 10:49
Кількість переглядів: 836

З 9 по 11 квітня 2019 року у м. Черкаси відбувся фінальний етап Всеукраїнського юннатівського руху «Зелена естафета» 2018-2019 рр.

Харківську область представляла команда Утківської школи, до складу якої увійшли учні 7-го класу: Мороз Марина, Фурсова Олена, Шубін Андрій, Ласка Даніїл. Керівник команди – вчитель біології Утківської школи – Хруслова Олена.

Зазначимо, що деякі члени команди входять до складу гуртка Утківського шкільного лісництва державного підприємства «Жовтневе лісове господарство». Саме це дозволило команді Мереф'янської громади змагатися у двох категоріях: серед команд закладів загальної середньої освіти та команд закладів позашкільної освіти.

На розгляд журі «Зеленої естафети» команди закладів загальної середньої освіти та команди закладів позашкільної освіти представили звіти-презентації за певними напрямами, а також моніторингові дослідження довкілля на звання «Кращий природоохоронець».

За результатами фінального етапу Всеукраїнського юннатівського руху «Зелена естафета» команда Мереф’янської громади посіла І місце у номінації «Заклад загальної середньої освіти»; команда членів Утківського шкільного лісництва посіла ІІ місце у номінації «Заклад позашкільної освіти».

Крім того, Фурсову Олену було нагороджено грамотою «Найкращий юний природоохоронець», а керівника команди Хруслову Олену – грамотою за ефективну організаційну роботу та залучення дітей до участі у Фінальному етапі конкурсу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень